Grace Cereals Packaging

Σχεδιασμός συσκευασίας Δημητριακών
  • Φωτογραφία της συσκευασίας "Grace Cereals Packaging" που δημιούργησε η OCTO adv, παρουσιάζοντας κομψό σχεδιασμό και υγιεινά δημητριακά, τοποθετημένα δίπλα σε μπολ με βρόμη και ξηρούς καρπούς.
  • Grace Cereals Packaging Δύο σακούλες Δημητριακών Υψηλής Ποιότητας Grace με σιτηρά, δημητριακά και ξηρούς καρπούς. Eικόνες από κομμάτια δημητριακών να επιπλέουν στο γάλα, υποδηλώνοντας μια θρεπτική και νόστιμη επιλογή για πρωινό.
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Description
Grace Cereals Packaging - Σχεδιασμός συσκευασίας Δημητριακών

Η διαφημιστική εταιρεία OCTO adv, μετά την επιτυχία του λογοτύπου "Grace", σχεδίασε αυτή την εντυπωσιακή συσκευασία δημητριακών, που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα, προσελκύοντας τον καταναλωτή με την πρώτη ματιά. Η συσκευασία των δημητριακών "Grace Cereals Packaging" χαρακτηρίζεται από τον προσεγμένο σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, γεγονός που την καθιστά ιδανική για να ξεχωρίζει στα ράφια των καταστημάτων.
Η επιλογή των χρωμάτων – καφέ, χρυσό και λευκό προσδίδει μια αίσθηση παράδοσης και φυσικότητας. Τα δημητριακά "Grace" παρουσιάζονται με μια ζωντανή απεικόνιση στο κέντρο της συσκευασίας. Διάφοροι τύποι δημητριακών, όπως νιφάδες καλαμποκιού, μπάλες σοκολάτας, και ξηροί καρποί, φαίνονται να αναδύονται από μια ροή γάλακτος, προσκαλώντας τον καταναλωτή να δοκιμάσει ένα υγιεινό και γευστικό πρωινό. Η ζωντάνια των χρωμάτων και η κίνηση της εικόνας δημιουργούν μια δυναμική και ελκυστική παρουσίαση, που διεγείρει την όρεξη και την περιέργεια.
Στο κάτω μέρος της συσκευασίας αναγράφεται το καθαρό βάρος του προϊόντος, 1 κιλό, με καθαρά και ευανάγνωστα γράμματα. Η σαφήνεια και η απλότητα των πληροφοριών κάνουν τη συσκευασία εύκολη στη χρήση, προσφέροντας στον καταναλωτή όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες με μια ματιά.
Η OCTO adv έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια συσκευασία που όχι μόνο προστατεύει και διατηρεί τα δημητριακά φρέσκα, αλλά και προσελκύει το ενδιαφέρον του καταναλωτή με τον κομψό και καλαίσθητο σχεδιασμό της. Με έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική, η συσκευασία των δημητριακών "Grace" αποτελεί παράδειγμα εξαιρετικής δουλειάς στο χώρο του μάρκετινγκ και της διαφήμισης. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αρμονική σύνθεση των στοιχείων καθιστούν αυτό το προϊόν αναγνωρίσιμο και επιθυμητό στην αγορά, αντανακλώντας την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της μάρκας.
Client

H εταιρία KALLAS INCORPORATION Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1967 στην εισαγωγή και διανομή πρώτων υλών και τροφίμων στη Βιομηχανία Τροφίμων, σε Αλυσίδες Super Market και στον κλάδο της Μαζικής Εστίασης.
Πρόσφατα πέρασε εξ’ ολοκλήρου στην ιδιοκτησία των οικογενειών Παναγιώτη και Ιωάννη Καλλά και πλέον ανανεωμένη, εξοπλισμένη με πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό, ηγείται του ανταγωνισμού της.

Tasks

Η ομορφιά είναι η συσκευασία, η ποιότητα είναι το περιεχόμενο. Όταν συναντιούνται, δημιουργούν μια εμπειρία που ξεχωρίζει.

Info