Website Turbo General

  • Website Turbo General Κατασκευή Ιστοσελίδας Γραφιστικός σχεδιασμός, Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, Ευχρηστία και Λειτουργικότητα
  • Website Turbo General Κατασκευή Ιστοσελίδας Γραφιστικός σχεδιασμός, Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, Ευχρηστία και Λειτουργικότητα
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Description
Website Turbo General | Κατασκευή Ιστοσελίδας
Μέτα το σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας της TURBO GENERAL, γεννήθηκε η ανάγκη ηλεκτρονικής προβολής της εταιρίας. Το ανέλαβε και αυτό η ομάδα της OCTO, με τη δημιουργία μίας μοναδικής ιστοσελίδας. Έχει επιτευχθεί η βέλτιστη κατηγοριοποιήση και παρουσίαση των υπηρεσιών μέσα από ένα εξαιρετικά καλαίσθητο αποτέλεσμα που θα κάνει την TURBO GENERAL να ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανταγωνιστές της. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος κατασκευάστηκε με γνώμονα την ποιότητα χωρίς να κουράζει αλλά να προκαλεί στον επισκέπτη ενδιαφέρον.

To Website Turbo General είναι ένα σύνολο από δυναμικές ιστοσελίδες που έχουν βασιστεί στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress που επιτρέπει εύκολα και με ασφάλεια την επεξεργασία, οργάνωση και δημοσίευση περιεχομένου. Συνδυάζει αισθητική, σύγχρονο design, διαδραστικό σχεδιασμό και υψηλή τεχνολογία. To Website είναι φιλικό προς το SEO, έτσι ώστε να καταλαμβάνει υψηλές θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως google κλπ.
Η OCTO advertising προσφέρει σχεδιασμό ιστοσελίδων και τεχνική υποστήριξη σε κάθε βήμα από εξειδικευμένους γραφίστες και developers. Δημιουργία ιστοσελίδων, e-shop και ‎digital marketing με ασφάλεια, ταχύτητα και SEO friendly περιεχόμενο. Άριστη απόδοση σε προσιτές τιμές! Εμπιστευθείτε τους ειδικούς της OCTO advertising για την επιτυχία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και όχι μόνο!
Δείτε ιστοσελίδες που σχεδίασε η OCTO advertising.
Client

Η Turbogeneral αποτελεί μία ηγετική εταιρία στο χώρο των Turbochargers, ξεπερνώντας τα 40 χρόνια εμπειρίας.

Tasks

Ένα website που να βάλει ισχυρές βάσεις στη διαδικτυακή παρουσία της TURBO GENERAL.